vineri, 12 martie 2010

funny


Zambiti va rog! Zi de zi copiii nostri manifesta cate un comportament nou, nemaivazut pana atunci si noi parintii suntem cei care ne amuzam copios pe seama asta. David incepe incet incet sa vorbeasca si ma unge pe suflet cand il aud cum rupe cate un cuvant sau chiar propozitie. Un prieten de-al nostru are un catelus tare simpatic: Puk! David era pe fotoliu cu doi biscuiti in mana si Puk voia sa sara pe el sa-i ia bunatatile. Eu ii spuneam catelului: "Stai acolo! Nu-i voie!" si David repeta: "Stai aco! Nu voii" :)) Mai spune "Lasa aco!", cutii, "veau ceai". E tare scump si clipa intrebarilor se apropie vertiginos. Asteptam rabdatori. :)

2 comentarii:

  1. Ce scumpici sunteti! Bravo! :) Si la noi rupe un "veau" sau zice ao la alo. Sunt cateva cuvintele pe care le rosteste in schimb este regele prostiilor...butoane, telecomanda, monitor, scaune, toate sunt ale lui si nu m ai sunt un mister.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca toti copiii sunt la fel sau ai nostri sunt frati..:P Chiar azi mi-a deschis laptopul si a scos tasta Caps Lock..cred ca nu-i placea...Si al meu zice ao la telefon si asa se mai stramba de parca ar avea cine stie ce convorbire haioasa..:P
    sunt dulci tare la varsta asta..sa vedem ce va urma..

    RăspundețiȘtergere