luni, 15 februarie 2010

Siguranta primeaza

Pana nu demult, nu aveam masina prin urmare nu aveam nevoie de scaun auto pentru David. Acum le avem pe amandoua si suntem linistiti atunci cand calatorim. E foarte important sa achizitionezi un scaun sigur pentru puiul tau chiar daca zici ca il tii in brate, ca scaunul este costisitor sau ce alte motive crezi ca ma gasesti. Banii nu mai conteaza atunci cand siguranta celui mic este pe primul loc. Uitati un scaun dragut, sigur si confortabil pentru orice pitic.

2 comentarii:

  1. David sta in scaun? Caci fetitza mea de 1 an si 7 luni nu sta. Merge doar in bratele mele:(Si scaunul ocupa spatiul degeaba in masina:((poate va sta mai tarziu cine stie! Numai bine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici David nu a vrut sa stea la inceput dar eu m-am dus in fata si a plans pana s-a pornit masina. A mai mornait putin si dupa aia s-a obisnuit cu ideea. ;)
    Inainte de a-l pune in masina insa l-am avut o zi in casa, timp in care l-a tot calarit.
    Asa am patit eu cu premergatorul. A plans cand l-am pus in el si-am zis ca l-am luat degeaba, dar dupa doua zile a inceput sa-i placa.
    Trebuie sa ai mare rabdare la fiecare schimbare pe care o faci cu copilul. E ceva nou pentru ei dar cu putin tact se rezolva totul.

    RăspundețiȘtergere