luni, 22 februarie 2010

Cursuri de inot


Mi-a placut enorm videoclip-ul acesta din toate punctele de vedere. Inotul stimuleaza dezvoltarea muschilor, este o activitate placuta atat pentru bebelus cat si pentru insotitori si ajuta mult in cazul unui accident nefericit. Am merge si noi dar nu avem piscina la dispozitie. Dar intr-o zi o sa ne apucam si de inot. Merita efortul din plin.

3 comentarii:

  1. Super tare... Noi romanii insa suntem mai conservatori in ceea ce priveste cresterea lor... ne e frica de apa, de otite etc... In fine, mi-a placut mult. CHiar nu-mi venea sa cred.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa nastere copilul isi pierde abilitatile de inot dar pot fi usor reasimilate prin antrenament. Nu multi parinti stiu acest lucru si de aceea sunt sceptici in privinta sanselor de reusita a micutului in acest domeniu la o varsta atat de frageda. Ca parinti avem multe de invatat si cred ca rezultatele sunt pe masura cunostintelor pe care le detinem.

    RăspundețiȘtergere
  3. Incredibil si interesant!!Pentru cei care au resurse si bazin de inot in oras s-ar merita sa incerce,copii au numai de castigat.

    RăspundețiȘtergere